Access Facelift

Hoeveel meer ruimte en zachtheid zal er ontstaan als jij alle oordelen over jezelf zou loslaten?

Access Consciousness Facelift

Heb je wel eens dat je in de spiegel kijkt en de wallen onder je ogen zichtbaar zijn? Of vind je dat je er moe en oud uit ziet? Dan is een Access Energetic Facelift™ wellicht iets voor jou.

We weten allemaal dat stress en ouderdom zichtbare tekens achterlaten in ons gezicht. Maar wist je dat dit ook geldt voor alle oordelen over jezelf en die van anderen? Elke Access Facelift™-sessie geeft je lichaam de gelegenheid om al die stress, oordelen en beperkende energieën die zijn ingebed in je gezicht, borst en lichaam in beweging te brengen en te transformeren. Het proces werkt door op allerlei bijkomstigheden van het ouder worden zoals problemen met de overgang, hormoonhuishouding, concentratie, gezichtsvermogen, haaruitval, beweeglijkheid van het lichaam, slaapstoornissen enzovoorts.

Ja! Dit kies ik voor mijzelf…

ik wil graag een afspraak maken
Hoe wordt het nog beter dan dit?

Access Conciousness Facelift

De Access Energetische Facelift is een prachtige manier om het gezicht te verjongen en de tekenen van veroudering op het gezicht en door het hele lichaam heen om te keren. De zachte, kalmerende aanraking die op je gezicht en nek wordt toegepast, werkt met de cellen van jouw lichaam om het te herstellen, verlevendigen en verjongen.

Terwijl je een Access Facelift ontvangt, worden er veel verschillende energieën toegepast op het lichaam en het gezicht en er zijn veel mogelijkheden om te ontdekken wat er kan worden losgelaten. Wat als je alles wat je over jouw gezicht hebt geoordeeld kunt laten wegvloeien? Ik wil graag een afspraak maken
Kosten

90 minuten € 90,00 (incl BTW)

Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. Er kan per sessie afgerekend worden en desgewenst ontvang je een factuur.
Deze behandelingen worden gegeven op de locaties in Bovensmilde en Angelslo (Emmen).