Specialisatie

In onze praktijk behandelen wij all-round, wat wil zeggen “alle logopedische stoornissen”. Maar door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd op een aantal vlakken, dat geeft net iets meer diepgang in de behandelingen. Hieronder vind je een overzicht van onze specialisaties!

Stem

Ben je vaak hees, heb je keelpijn, raak je vermoeid na lang spreken of zingen? Kan je steeds die hoge noot niet halen of heb je het gevoel dat er iets in je keel zit?

lees meer

Taalontwikkeling (TOS)

Het is belangrijk dat je de taal van je omgevinf begrijpt en beheerst. Zo ontstaat een manier om contact met elkaar te hebben en te onderhouden in welke vorm dan ook.

lees meer

Hanen Oudercursus

De Hanen oudercursus “Praten doe je met zijn twee├źn” is bedoelt voor ouders van jonge kinderen met moeilijkheden in de taal- spraakontwikkeling.

lees meer

OMFT

de vorm van de ond en de stand van de tanden en kiezen worden voor een groot deel bepaald door de functie van de spieren in en om de mond.

Lees meer

Spraak

Wanneer mensen je vaak niet goed verstaan of als je tijdens het spreken steeds in de woorden blijft hangen. Dan wordt het voeren van het eenvoudigste gesprekje een vermoeiende kwestie. 

lees meer

Holistische benadering

Binnen onze praktijk bieden we een aantal behandelingen aan die positief kunnen werken op het gebied van de ontspanning zodat bijvoorbeeld stemgeven of ademhalen weer makkelijker gaat.

lees meer