Behandelingen

We zijn een “all round praktijk” wat inhoudt dat we alle logopedische stoornissen behandelen bij zowel kinderen als volwassenen.

Toch hebben wij ons door de jaren heen gespecialiseerd in een aantal behandelingen zoals Stem, Taal (TOS), Hanenoudercursussen, OMFT en een aantal holistische methodes.
We houden van ontwikkelen en ontwikkeling en proberen zo breed mogelijk met je mee te kijken en mee te denken.

Hieronder zie je een overzicht voor welke behandelingen je bij ons terecht kan.
Onze behandelingen zijn gericht op het gebied van de persoonlijke communicatie. Naast het behandelen geven we met regelmaat voorlichting, en doen aan preventie en onderzoek.

Stem

Voor de zang en spreekstem

Ben je vaak hees, heb je snel keelpijn, of raak je vermoeid na lang spreken of zingen? Kan je steeds die hoge noot niet halen of heb je het gevoel dat er iets in je keel zit?

Lees meer

Adem

Adem in … en uit

Adem in, adem uit. Dat gaat toch vanzelf? Hier denk je normaal gesproken niet over na. Tenzij je problemen ervaart met je ademhaling.

lees meer

Taal en TOS

Ik snap je niet…

Het is belangrijk dat je de taal van je omgeving begrijpt en beheerst. Zo ontstaat er een manier om contact met elkaar te hebben en te onderhouden in welke vorm dan ook.

lees meer

Spraak

Wat zeg je?

Wanneer mensen je vaak niet goed verstaan of als je tijdens het spreken steeds in de woorden blijft hangen. Dan wordt het voeren van het eenvoudigste gesprekje een vermoeiende kwestie.

lees meer

OMFT

Afwijkende mondgewoonten

.De vorm van de mond en de stand van de tanden en kiezen worden voor een groot deel bepaald door de functie van de spieren in en om de mond.

lees meer

Hanen oudercursus

Praten doe je met z’n tweeën

De Hanen oudercursus “Praten doe je met z’n tweeën” is bedoeld voor ouders van jonge kinderen met moeilijkheden in de taal-spraakontwikkeling. 

lees meer

Access Bars™

Hoe mooi gaat het nog worden?

Heb je een vol hoofd,
spanning in je hoofd en lijf,
belemmerende gedachten, blokkades in je energie?

lees meer

Access Energetische Facelift™

Want JIJ bent belangrijk!

We weten allemaal dat stress en ouderdom zichtbare tekens achterlaten in ons gezicht.
Maar wist je dat dit ook geldt voor alle oordelen over jezelf en die van anderen?

Lees meer