Online Logopedie

Online logopedie is logopedie via het internet. Het werkt net als traditionele logopedie. Alleen bij online logopedie zien we elkaar via het beeldscherm van de computer, tablet of telefoon.

Hoe werkt online logopedie?

Online logopedie werd vanwege het Coronavirus (COVID-19) versneld geïmplementeerd in onze praktijk. In de eerste instantie om de continuïteit van zorg te kunnen waarborgen tijdens de intelligente lockdown. Inmiddels hebben we veel ervaring en zien we ook nieuwe mogelijkheden van logopedisch behandelen. In vele gevallen blijken we niet meer afhankelijk van een praktijklocatie. Dat biedt meer flexibiliteit voor zowel onze cliënten als onze logopedisten.

Samen met je behandelend logopedist kies je voor een vorm van behandelen, passend bij jouw situatie. In de praktijk, online of een combinatie van beide.

Kies je voor online, dan heb je alleen een werkende internetverbinding nodig op één van de genoemde media. Wij werken met een systeem dat voor jou als cliënt gratis is. Voorafgaand aan de eerste online behandeling geeft je logopedist jou de benodigde instructies om elkaar online te kunnen treffen.

Online logopedie wordt zowel voor kinderen als volwassenen ingezet. Ook als nieuwe cliënt ben je van harte welkom in onze praktijk. Tijdens de lockdown zal het intakegesprek & onderzoek zoveel mogelijk online plaatsvinden.